Send oss en forespørsel

Datavaktmesteren® i ny drakt.

Datavaktmesteren® har blitt fullstendig redesignet på Iconics nyeste plattform. I tillegg til å holde fokus på bakover kompabilitet til våre eksisterende kunder, er det lagt et stort arbeid ned i effektivisering av betjening og brukervennlighet.

skjerm2skjerm

Iconics Genesis64 er markedsledende HMI/SCADA/Toppsystem fundament for markedsledende neste generasjons 64-bit automasjons visualisering. Genesis64 tilbyr nå flere tilkoblings og publiserings standarder, blant annet: OPC, OPC UA, BACnet, Silverlight, SharePoint® og WPF. Se http://www.iconics.com/Home/Products/HMI-SCADA/GENESIS64

For mer info om Genesis 64.

KE Automasjon har gjennom flere tiår levert Sentral Driftskontroll anlegg med fokus på energiøkonomisering gjennom avanserte funksjoner med et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt. Når vi nå har laget et helt nytt grensesnitt til Datavaktmesteren®, har vi tatt med oss dette sammen med gode innspill og erfaringer fra våre mange kunder.

I tillegg til å støtte de nyeste teknologiene har den nye plafformen flere forbedringer som har gitt oss mulighet til å designe et enda bedre grensesnitt, som enklere lar deg skifte frem og tilbake mellom anleggsdeler på færre klikk. Samt en helt ny og effektiv tilgang til alarmer og grafer på komponent nivå, som ytterligere forenkler og forbedrer brukervennligheten for å gi driftspersonell bedre verktøy til å optimalisere driften. I det nye designet er det lagt vekt på å gi brukeren visuell tilbakemelding på virkning av endringer i settpunkter og innstillinger, i tillegg til enda bedre grafisk visning av pådrag innenfor regulerbare grenser. Alt for å gi brukeren et mer intuitivt og effektivt verktøy til å betjene sine anlegg samt å identifisere eventuelle utfordringer og løse disse.