Om oss

ke-skap5

KEAutomasjon var en del Kverneland Elektriske frem til våren 2014, hvor installasjonsdelen og automasjonsdelen av Kverneland Elektriske ble skilt i to egne selskap, henholdsvis KE Automasjon og KE Installasjon. Hovedaksjonær for begge selskapene er Kverneland Elektriske Gruppen som også inneholder administrasjonstjenestene for begge selskapene. 

Som leverandør har vi stort fokus på energieffektive løsninger og utover automasjonstjenestene bistår vi også med energirådgivning og ITB tjenester.

Vi har i den senere tid påtatt oss rollen som totalentreprenør i energieffektiviserings prosjekter – hvor samhandling og resultat har vært styrende.

Medlem av El-Proffen, Nelfo, IEE og Opplæringskontoret for elektrofag.

Kontakt oss

Vi i KE Automasjon har bred kompetanse og mange års erfaring i å tilby SD-anlegg og løsninger som som har riktig kost nytteverdi for kunden. Vi er ukentlig på befaringer på nye og eksisterende anlegg med hensyn til løsninger, utvidelser, endringer og vedlikehold for at anleggende skal fungere optimalt med tanke på inneklima og energibruk.

Har du spørsmål om nye installasjoner, utvidelse av eksisterende anlegg, oppgradering av programvare eller rett og slett bare vil ta en «drøs» er det bare å ta kontakt.

Det er sammen med våre kunder vi blir gode!

Kurs

KE Automasjon tilbyr kurs i energieffektiv drift av bygg og SD-anlegg, hvor kurset tilpasses kundens ønsker og behov. Ta kontakt for videre info.

Samarbeidpartnere

IPS AS er og har vært vår samarbeidspartner i Oslo området i mange år. IPS prosjekterer og leverer Datavaktmesteren og har mange års erfaring innen energirådgivning og ITB tjenester.

 

Vi sponser lokal idrett

 

Send oss en forespørsel

Ta kontakt direkte og send oss en utforpliktende forespørsel.

Fyll ut skjema »