Send oss en forespørsel

På tide å gå i julemodus

Det nærmer seg nå ferie og mange bygg stenges ned i ferien, enten det er skole, industribygg eller kontorbygg. Det er da viktig at man husker å legge inn ferie i årsuret på Datavaktmesteren. Dette er like viktig enten bygget er stengt noen dager eller en uke i løpet av juleferien. Når Datavaktmesteren settes i ferie stopper ventilasjonsanleggene, varmen/kjølingen går ned på ferietemperatur og eventuelt lys er av. Dette gir store besparelser på energiforbruket og driftstimer på teknisk utstyr.  Tiden som brukes på dette er godt betalt! Ta kontakt med serviceavdelingen for hjelp på ke@ke.no 

 Datavaktmesteren_025   

Husk å definere dagene bygget skal være i ferie med «Ferie» i årsuret og man kan med fordel sette de siste dagene før oppstart til søndag. Grunnen til at man setter de siste dagene til helg er at man da hever temperaturene fra ferietemperatur til nattemperatur.

Datavaktmesteren_024  Datavaktmesteren_023

I ukeuret må vi huske å definere hvilken årsur denne koblingen skal følge samt definere hva anlegget skal gjøre i «Ferie». Dette eksempelet viser et ukeur som styrer varme i kontor og som eksempelet viser er dette satt til å gå i «Ferietemperatur» når årsuret er i «Ferie». 

Datavaktmesteren_021 

I ukeuret må vi huske å definere hvilken årsur denne koblingen skal følge samt definere hva anlegget skal gjøre i «Ferie». Dette eksempelet viser et ukeur som styrer et ventilasjonsanlegg og som eksempelet viser er dette satt til å gå i «Av» når årsuret er i «Ferie».