Send oss en forespørsel

Stadig flere oppgraderer til siste versjon Datavaktmesteren®

Etter lansering av Datavaktmesteren® på nye sentraler og nytt 64 bits toppsystem har stadig flere fått øynene opp for kraften i oppgradert visualisering og programvare. Dette gjelder både eksisterende kunder som har fått integrert sine eksisterende sentraler i nytt toppsystem med ny visualisering, og ikke minst nye kunder som har fått erstattet gammel automatikk med nye Datavaktmesteren® sentraler.

Eksisterende kunder har nå fått integrert siste generasjons B&R PLSèr i bygg med sentraler fra tidlig på 90-tallet, og sentraler levert gjennom hele 2000-tallet opp på siste 64bits toppsystem. På den måten er eksisterende investeringer beholdt og tatt med videre, samtidig som bygget lever videre og stadig forbedres.

Bygg uten Datavaktmesteren® automatikk har nå fått kontroll på sitt innemiljø og energiforbruk. Gjennom siste generasjons fleksibilitet og funksjonalitet har oppgradering til denne typen automatikk gått smertefritt. Fra små oppgraderinger for å få kontroll på fyrrommets varmeproduksjon og samarbeid mellom varmepumper, gass og fjernvarme til full oppgradering av hele bygget med fyrrom, ventilasjon samt sonekontroll av varme, kjøling, co2, fukt og luftmengder.